Bel ons: 015-310 01 76

Onze partners

Een greep uit onze partners:

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u met behulp van onze gecertificeerde adviseurs altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen. Hierdoor kunt u uit de producten van kapitaal, natura én natura-sommenverzekeraars de juiste keuze maken.

 

ardanta_1

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals Ardanta. Ardanta is ruim veertig jaar specialist in uitvaartverzekeringen. Ardanta is een landelijk werkende uitvaartverzekeraar en onderdeel van ASR Nederland. Daarmee mag Ardanta zich de tweede intermediairverzekeraar van Nederland noemen.

Axent logo

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals AXENT. AXENT is een uitvaartverzekeraar die al meer dan 160 jaar bestaat. Axent is begin 2010 zelfstandig geworden en opvallend vernieuwd. Daarvoor was het onderdeel van AEGON en werd er gewerkt onder de naam AEGON NabestaandenZorg N.V.

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals Conservatrix. Conservatrix is gestart in 1872 en is dus al meer dan 130 jaar op de Nederlandse markt aktief als zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar.

dela logo

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals DELA. DELA (Draagt Elkanders Lasten) is een coöperatieve ledenorganisatie en is met 3 miljoen verzekerden marktleider in de Benelux. DELA verzekert en verzorgt begrafenissen en crematies.

 

Klaverblad Verzekeringen

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals Klaverblad Verzekeringen. Klaverblad Verzekeringen is een onafhankelijke, van oorsprong onderlinge brandverzekeringsmaatschappij, die in 1850 is opgericht en sindsdien is uitgegroeid tot een middelgrote verzekeraar.

 

Monuta_logo_FC_voor_de_site

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals Monuta. Monuta is een uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar.  Monuta is in 1923 opgericht in Apeldoorn. Anno 2007 was Monuta de grootste uitvaartonderneming van Nederland en de tweede uitvaartverzekeraar.

 

NorthWest_Uitvaartverzekeringen_Logo                                                                                                                        

NorthWest heeft per 31 december 2015 haar uitvaartverzekeringsactiviteiten beëindigt. De totale omvang van de overnamen is zo om en nabij de 50.000 uitvaartpolissen met een verzekerde waarde van € 350 miljoen. Stel u had een NorthWest verzekering, wat betekent de overnamen dan voor u?

De dienstverlening en het ledenvoordeel van Yarden zijn na overname ook toegankelijk voor u. Via Yarden Vereniging worden ook voorlichting en nazorg beschikbaar voor u. Verder verandert er niks. De polis en overige verzekeringsvoorwaarden wijzigen niet voor u.

 

Reaal

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals REAAL. REAAL is een onderdeel van de SNS REAAL Groep. Reaal Verzekeringen verkoopt haar producten en diensten uitsluitend via het onafhankelijke intermediair.

 

Bij DeUitvaartAdviseur.nl heeft u altijd de keuze uit meerdere aanbieders van uitvaartverzekeringen zoals Yarden. Yarden is een uitvaartverzekeraar en verzorger. De uitvaartverzekering van Yarden is een natura-uitvaartverzekering die de uitvaart niet alleen betaalt maar ook verzorgt.

logo-oa

Onbezorgd afscheid is ontstaan uit een groep mensen welke afkomstig zijn uit het verzekeringswezen en de uitvaartwereld. Alle expertise is dan ook aanwezig om Onbezorgd Afscheid een onafhankelijk platform te laten zijn mede door inbreng van onze kennispartners. De Uitvaartadviseur heeft zich recent ook aangesloten bij www.onbezorgdafscheid.nl !