Bel ons: 015-310 01 76

Over ons

Over ons

De ene adviseur is de andere niet. Ook qua prijs en advies is er nogal  een verschil. Aan u de keus! Maar dan moet u wél weten wat de verschillen in dienstverlening zijn tussen het onafhankelijke advies van DeUitvaartAdviseur.nl  en de directe verkoop van bijvoorbeeld een verzekeraar. Zo biedt de verkoper van de verzekeraar alléén de eigen uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering aan.

De adviseurs van DeUitvaartAdviseur.nl maken het u echter gemakkelijk. Zo vergelijken wij bij u thuis uw bestaande voorzieningen zoals verzekeringspolissen met uw wensen. In combinatie met uw financiële mogelijkheden en de producten van de diverse verzekeringsmaatschappijen komen wij dan tot een op maat gesneden advies. Niet ongebruikelijk is dat daar een besparing uit voortkomt. Deze besparing regelen wij voor u zonder extra kosten. Daarnaast zijn wij, omdat wij samen werken met nagenoeg alle aanbieders van uitvaart- en levensverzekeringen, in staat om een nieuwe uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering volledig aan te laten sluiten op úw wensen en voorkeuren.

Onafhankelijk

Uiteraard zijn wij niet gebonden aan specifieke verzekeringsmaatschappijen en hebben wij geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen. Zo heeft ook geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Omdat wij sinds september 2012 onderdeel zijn van Vitis Advies zijn wij volledig vrij in onze advisering. Omdat de markt veel aanbieders van financiële producten en diensten kent en deze aanbieders vaak tientallen verschillende financiële producten hebben, maken wij een selectie van de maatschappijen waar we bij voorkeur zaken mee doen. Deze selectie maken wij op basis van een groot aantal factoren. Natuurlijk valt daar de hoogte van de premie onder. Maar ook de kwaliteit van de voorwaarden en de ervaring hoe de instelling zich opstelt als een beroep wordt gedaan op een uitkering.

Permanente educatie

Omdat financiële producten erg complex zijn én ook steeds veranderen moet zelfs een professional voortdurend bij de les blijven. Daarom investeren we voortdurend in het vergroten en verdiepen van onze vakkennis, zodat we u steeds kunnen verzekeren van een deskundig en actueel advies. Hiervoor volgen onze adviseurs geregeld trainingen en opleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten. Zo worden onze adviseurs beloond op basis van een vaste, marktconforme vergoeding. Wij sturen onze adviseurs aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van u als klant. Deze gedragseisen zijn bepalend voor  de beoordeling van onze adviseurs.

Bij DeUitvaartAdviseur.nl is het ook vanzelfsprekend dat wij voor u, tijdens de looptijd van de door ons geadviseerde uitvaartpolissen, in de gaten houden of nieuwere uitvaart- of overlijdensrisicoverzekeringspolissen van dezelfde of andere aanbieders beter bij u passen.

Wilt u ook verzekerd zijn van een onbezorgd afscheid en meer weten over wat het onafhankelijk advies van DeUitvaartAdviseur.nl u kan opleveren?

Neem dan geheel vrijblijvend op 015 -310 01 76 contact met ons op of klik hier voor het maken van een afspraak. Wij zijn u graag van dienst.